Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kruid de kipfilet met 5 gram World Spice Blend Pro Chinese Five Spice. Voeg eventueel zout naar smaak toe en bak gaar.
Kook het ei naar wens. Kook de noodles beetgaar. Snijd de winterpeen naar wens en blancheer. Snijd de rest van de groente. Snijd de lente ui en chili in ringen.
Kook de dashi en breng op smaak met de miso en 3 gram World Spice Blend Pro Chinese Five Spice. Trancheer de kipfilet en knip de nori in reepjes.
Plaats de warme noodles in een kom, verdeel de groente, kip en het ei hierover. Schenk de miso bouillon erbij en garneer met de nori, lente ui, chiliringen en Zwart Sesamzaad.
Ingrediënten
300 g Soba Noodles
1000 ml Dashi bouillon
100 g Miso pasta
4 Kipfilet
2 Eieren
1 Paksoi
1 Winterpeen
100 g Beukenzwam
125 g Bimi
4 Lente-ui / Bosui
1 Nori vellen
Verstegen Pure sesamzaad zwart 320 g Jar - Verstegen Pure - (Artikelnr. 821881)
1 chili vers
8 g Verstegen Chinese 5 spices without added salt 160 g strooibus - Verstegen World Spice Blend Pro