Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd het vlies van de kalfssukade en snijd het overtollige vet weg.
Kruid de kalfssukade rondom met World Spice Blend Pro Quatre Epices. Voeg eventueel zout naar smaak toe. Vouw de rand van de vacuumkookzak om, doe de gekruide kalfssukade in de vacuumkookzak en voeg de boter toe.
Vacumeer de kalfssukade en gaar deze sous-vide op 85 graden stoom gedurende 3,5 tot 4 uur.
Haal de kalfssukade uit de vacuumkookzak, bewaar het vocht en halveer de gegaarde kalfssukade over de lengte. Rol de gehalveerde kalfssukade strak op in vershoudfolie en koel terug.
Schep het vet van het bewaarde vocht uit de vacuumkookzak, kook dit in en maak hier een jus van die bij de kalfssukade geserveerd kan worden.
Snijd van de aardappel Pont Neuf (dikke friet) en bak deze voor in de frituur op 140 graden Celsius. Bak daarna af op 175 graden Celsius.
Halveer de witlof en karamelliseer met rietsuiker en Aceto Balsamico azijn.
Tip: Serveer de Pomme Pont Neuf met geraspte Parmezaan en truffel mayonaise.
Ingrediënten
1 kg Kalfssukade
30 g Roomboter
1 Vacuumkookzak
500 g Aardappelen
500 g Witlof
50 g Parmezaanse kaas
Truffel mayonaise
Rietsuiker
Aceto Balsamico Azijn
8 g Verstegen Quatre épices without added salt 165 g strooibus - Verstegen World Spice Blend Pro