Cerise Sour

Dit is een zomerse cocktail onder andere passend bij gerijpt Natuurvlees met gerookte asperges en gepekelde eidooier.

Gang
Drank
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Shake de eerste vijf ingrediënten in een shaker
  2. Zeef in een tumbler over de verse ijsblokjes
  3. Wacht even tot de schuimlaag is ontstaan en schenk voorzichtig de mix van Malbec rode wijn en kersensap hier overheen
  4. Garneer met een sinaasappel zest en twee cocktailkersen

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 50 ml Jim Beam Double Oak
  • 25 ml citroensap
  • 20 ml Maraschino kersensiroop
  • 15 ml eiwit (of eiwit van 1 ei)
  • 2 scheutjes Angostura bitters
  • 15 ml Malbec rode wijn en kersensap mix (2:1)
  • Ijsblokken
  • Garnering: sinaasappel zest
  • Garnering: twee cocktailsterren

Publicatie datum: 28 maart 2023