Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm in een steelpan het water met de kristalsuiker, de steranijs en de espressoboontjes en breng tegen het kookpunt. Laat 10 minuten trekken, zeef de siroop en meng met 2 kopjes espresso.
Schenk in ijsblokjesvormen en vries goed aan.
Maak met behulp van een melkopschuimer een melkschuim van de havermelk.
Schenk een kopje espresso in een hoog glas en verdeel er de ijsblokjes van koffie overheen.
Schenk er aan tafel het melkschuim overheen.
Laat je gasten het drankje zelf goed roeren, zodat er steeds meer van de krachtige koffiesmaak vrijkomt.