Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd 4 mooie parten van de ananas als garnering en houd die apart. Snijd de rest van de ananas in kleine blokjes.
Schil de mango en snijd ongeveer ⅔ in kleine blokjes. Mix de rest van het vruchtvlees tot een puree in de blender. Maak eventueel iets zoeter met poedersuiker.
Meng de blokjes ananas en mango met elkaar en maak aan met fijngesneden munt, limoensap en -rasp.
Schep dit op de bodem van 4 hoge glazen.
Klop de plantaardige slagroom met een beetje poedersuiker met behulp van een handmixer luchtig. Schep in een spuitzak met een kartelmondje.
Mix in de blender het ijs met de kokosmelk en een beetje van de puree tot een romige smoothie en schenk over het fruit in de glazen.
Spuit er voorzichtig de slagroom op en lepel er de mangopuree en de uitgelepelde passievrucht overheen.
Bestrooi met de geschaafde kokos.
Garneer de rand van het glas met het ananasblad, een topje munt en eventueel een partje ananas en mango.