Salade van sous-vide groenten met chimichurri

Gang
Bijgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Zorg dat de sous-vide groenten niet te koud zijn, dus haal ze bij voorkeur iets van tevoren uit de koeling.
  2. Open de verpakkingen en laat deze even luchten.
  3. Snijd de koriander, peterselie, sjalot, knoflook en oregano fijn.
  4. Meng dit met de olie, chilivlokken en het zout.
  5. Voeg de rodewijnazijn toe en eventueel nog wat zout.
  6. Meng de groenten voorzichtig met elkaar of leg ze leuk neer op een bord.
  7. Giet een goede hoeveelheid van de chimichurri over het gerecht.
  8. Strooi ten slotte nog wat pistachenoten erover.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 250 g gegrilde courgette (176316)
  • 250 g geschilde bospeentjes (176117)
  • 250 g gegrilde paprika (176679)
  • 250 g asperges groene kruiden (176116)
  • 20 g koriander
  • 10 g peterselie
  • 2 el oregano
  • 3 tenen knoflook
  • 1 sjalot
  • 1 tl grof zeezout
  • ½ tl chilivlokken
  • 75 ml rodewijnazijn
  • 125 ml olijfolie
  • 20 g pistachenoten

Publicatie datum: 12 april 2023