Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de gekonfijte citroen ragfijn en meng met de Griekse yoghurt en de tahini. Breng deze yoghurtsaus naar wens op smaak met srirachasaus. Verfris met een beetje limoensap en -rasp.
Snijd de tomaat in plakken. Snijd de snackkomkommers in de lengte in plakken en snijd de rode ui in dunne ringen.
Snijd de cogollos grof en maak aan met olijfolie, limoen, peper en zout.
Rooster de knolselderijshoarma nog kort op de barbecue, zodat het lekker krokant en warm wordt.
Bak de Griekse pita’s 2 minuten per kant op het rooster van de barbecue en snijd voorzichtig open.
Vul de broodjes met de aangemaakte salade, komkommer, tomaat en rode ui en schep er rijkelijk de shoarma in.
Lepel er de saus overheen en bestrooi met de granaatappelpitjes. Garneer met topjes verse koriander.
Wil je het extra pittig hebben, maak het dan af met enkele plakjes jalapeñopeper.