Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de tomaten naar eigen inzicht in plakken of parten en verdeel over een ruime schaal. Voeg er de sjalot en knoflook aan toe. Ris er de citroentijm bij en snijd de blaadjes oregano ragfijn. Kruid het geheel rijkelijk met rodewijnazijn, olijfolie, gemalen peper en fleur de sel.
Schep voorzichtig om en laat ongeveer 2 uur marineren in de koelkast.
Bereid de barbecue voor om direct te kunnen grillen.
Snijd parten van de perzik en verwijder de pit.
Rooster de perzik aan alle kanten op de barbecue en druppel er dan wat honing overheen. Laat nog kort karamelliseren.
Dresseer de gemarineerde tomaten in een grote schaal en lepel er rijkelijk de marinade overheen.
Verdeel er de gegrilde nectarines overheen.
Pluk de mozzarella grof en verdeel over de salade.