Mascarponebar met amarenakersen

Reep van mascarpone met roomijs van vanille en amarenakersen

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Schep de mascarponebar met behulp van een spatel op het bord en laat ontdooien.
  2. Garneer met de uitgelekte amarenakersen en gebroken stukjes amarettikoekjes.
  3. Lepel er de coulis langs en serveer met een bolletje of quenelle van het ijs.

TipAlle componenten van dit dessert zijn kant-en-klaar en bovendien zeer lang houdbaar. Dat betekent dat je geen foodwaste hebt en geen personeelskosten hoeft te berekenen voor de voorbereidingen van dit dessert.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 st. Debic mascarponebar
  • 16 st. uitgelekte amarenakersen
  • 12 st. amarettikoekjes
  • 8 el Boiron coulis van roodfruit
  • 4 bollen vanille-amarena roomijs

Publicatie datum: 27 juni 2023