Ossenhaaspuntjes met Kumar's Rendang

Bereidingswijze

  1. Bak de champignons in de zonnebloemolie, voeg de gesneden rode uien toe en bak mee.
  2. Voeg de ossenhaaspuntjes toe, bak stevig aan en voeg de Kumar's Rendang paste toe.
  3. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook, zodra de saus aanhangend is schep de ossenhaaspuntjes in een bord.
  4. Serveer met rijst of frites en garneer met taugé en Verstegen seroendeng.
×

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 150g ossenhaaspuntjes
  • 50g rode ui
  • 50g champignons
  • 10g taugé
  • 50ml kokosmelk
  • 30g Kumar's specerijenpasta rendang
  • 5g Verstegen seroendeng
  • 20 ml zonnebloemolie

Publicatie datum: 16 juni 2023

Ook interessant voor jou

Verfijn uw gerechten met Kumar's

Combineer de Europese keuken met de smaken van onze authentieke Aziatische curry's en bumbu's.