Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de zoete ui schoon en snijd in dunne ringen. Verwarm een scheutje olie in een bakpan en smoor er op laag vuur de uiringen in tot deze helemaal zacht en licht gekleurd zijn. Neem uit de pan en houd apart.
Bak de streaky bacon nog even krokant in de pan waarin zojuist de ui is gesmoord.
Bak de hamburger aan beide kanten mooi bruin en nog licht rosé in dezelfde pan. Reken op ongeveer 3 minuten per kant. Leg er een plakje cheddarkaas op en laat even smelten.
Pluk ondertussen de kropsla grof en snijd de tomaten en komkommers in plakjes.
Neem de hamburgers uit de pan. Snijd de broodjes doormidden en rooster ze kort op het kruim in de pan.
Smeer de bodem van het broodje in met een beetje ketchup en verdeel er de kropsla, en de komkommer over. Leg er de burger op en verdeel er de plakjes tomaat en de gesmoorde ui over.
Top met de rest van de ketchup en sluit met het broodkapje.