Salty espresso martini

De perfecte combinatie van zoet en zout in een espresso martini, speciaal voor Australian ontwikkeld door Michelinsterren chef Sidney Schutte.

Gang
Drank
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Neem de ingrediënten en voeg ze toe aan een cocktailshaker gevuld met ijs
  2. Schud krachtig en gedurende een langere periode
  3. Zeef de mix vervolgens dubbel en schenk het in een coupette (klein coupe glas) dat is gekoeld in de vriezer
  4. Indien gewenst kun je het geheel decoreren met extra pure chocolade (72%, het liefst van Australian)
  5. Je cocktail is klaar om aan je gasten te serveren

producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 30ml Australian Organic slow roast medium dark
  • 50ml Grey Goose wodka
  • 10ml koffielikeur
  • 10ml caramel siroop
  • 5ml sojasaus
  • 1 klein potje amarenekersen
  • Snuf zeezout

Publicatie datum: 03 oktober 2023