Mango Yuzu Tartelette

Pak uit met dit dessert! Lekker en makkelijk om te maken

Gang
Nagerecht
Bereidingstijd
45 minuten

Bereidingswijze

  1. Meng de mango met de yuzu fruitpuree en de gemberpuree tot een homogene massa.
  2. Vacumeer de mango-yuzu-gemberpuree in de gewenste hoeveelheid en gaar 30 minuten op 70 graden Celsius in de steamer. Koel terug. Kan bewaard worden tot 14 dagen bij 7 graden Celsius.
  3. Klop de wittechocolademousse af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Plaats de tartelettes op borden. Vul met behulp van een spuitzak de tartelettes voor ¾ met de wittechocolademousse. Schep hierop 1-2 eetlepels mango-yuzu-gemberpuree.
  5. Garneer af met de dulce de leche en Basil Cress.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 kg mango vruchtvlees
  • 500 gram Monin fruitpuree Yuzu
  • 30 gram gepureerde gember
  • 500 gram Debic Wittechocolademousse
  • 10 stuks Tartelettes
  • 100 gram Dulce de Leche
  • Basil Cress (ter garnering)

Publicatie datum: 14 juli 2022

Gerelateerde recepten

Ook interessant voor jou

Fresh Lemonades

MONIN

zorgen voor extra marge en beleving. De terrastrend voor de horeca.