Briochebrood met rillette van eend

Briochebrood met rillette van eend en mango-gember chutney

Gang
Amuse Brunchgerecht Hapje Lunchgerecht Voorgerecht
Bereidingstijd
10 minuten
Oventijd
2 minuten

Bereidingswijze

  1. Maak eerst de krokante plakjes Pain Qnip Brioche brood. Je kunt dit doen door de plakjes brood in een broodrooster of een oven op ongeveer 180 graden Celsius te roosteren tot ze knapperig en goudbruin zijn. Dit duurt meestal maar een paar minuten, dus houd het goed in de gaten om te voorkomen dat ze verbranden.
  2. Leg een quenelle eendenrillette op elke plak geroosterd brood.
  3. Voeg vervolgens een theelepel kant-en-klare mango-gember chutney toe bovenop de eendenrillette. De zoete en pittige smaken van de chutney zullen perfect samengaan met de rijke smaak van de eendenrillette.
  4. Top af met Crispy granen en zaden en serveer de knapperige eendenrillette broodjes onmiddellijk, terwijl het brood nog warm en knapperig is.
×

Ingrediënten

  • 3 plakken Pain Qnip Brioche brood
  • 60 gram Eenden Rillettes L'ermitage
  • 3 theelepels Geeta’s mango-gember chutney
  • 1 theelepel Jorda Crispy granen en zaden

Publicatie datum: 07 november 2023