Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Was de komkommer en snijd deze in schijfjes van ongeveer 1 cm dik.
Klop de mascarpone samen met de fijngehakte dille en de citroenzeste tot het goed gemengd is. Proef en pas de hoeveelheid dille en citroenzeste aan naar wens.
Snijd de gerookte zalm in kleine snippers. Je kunt voorverpakte zalmsnippers gebruiken of een stuk gerookte zalm in dunne reepjes snijden.
Leg de komkokkerstukjes in een glas en spuit het mascarpone mengsel hier bovenop. Verdeel vervolgens de zalmsnippers over de mascarpone.
Strooi de bieslook en de Jorda Crispy granen en zaden mix over de zalmsnippers. Gebruik een fijne rasp om wat limoenzeste over elk bordje te strooien voor een frisse, citrusachtige toets.