Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng het varkensvlees met gebruneerde bamboescheuten, reuzel, kokosmelk, Tom Yum, en knoflook. Vul de Hargow Crystal Skin vellen met de varkensvleesvulling en stoom de dim sums tot ze gaar zijn.
Bak witte bonen, maïs, gember en knoflook in rijstolie. Voeg eerst de gele currysaus toe en voeg dan de bouillon toe. Laat minstens 10 minuten sudderen. Pureer tot slot alles tot een gladde substantie.
Bedek de gekookte jasmijnrijst met gele curry. Leg de dim sums bovenop de curry en maak het geheel af met tuinkers, groene erwten, bosui, masago en wortel.