Ha Kau Dim Sum met gele curry

Gang
Hapje
Aantal Personen
4
Type Keuken
Aziatisch
Bereidingstijd
35 minuten

Bereidingswijze

  1. Meng het varkensvlees met gebruneerde bamboescheuten, reuzel, kokosmelk, Tom Yum, en knoflook. Vul de Hargow Crystal Skin vellen met de varkensvleesvulling en stoom de dim sums tot ze gaar zijn.
  2. Bak witte bonen, maïs, gember en knoflook in rijstolie. Voeg eerst de gele currysaus toe en voeg dan de bouillon toe. Laat minstens 10 minuten sudderen. Pureer tot slot alles tot een gladde substantie.
  3. Bedek de gekookte jasmijnrijst met gele curry. Leg de dim sums bovenop de curry en maak het geheel af met tuinkers, groene erwten, bosui, masago en wortel.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 800g Varkensvlees
  • 200g Bamboescheuten
  • 200g Reuzel
  • 100ml Kokosmelk
  • 100g Lente-ui
  • 2 g Tom Yum paste
  • 10g Knoflook in blokjes
  • 2 Eieren
  • 16 Hargow Crystal Skin
  • 500ml Gele currysaus
  • 400ml Kippenbouillon
  • 200g Witte bonen
  • 80g Maïs
  • 20g Gember
  • 360g Jasmijnrijst
  • 20ml Rijstolie

Publicatie datum: 21 februari 2024

Golden Turtle for Chefs: Passie for Asian Fusion

Een compleet assortiment van 100% natuurlijke Aziatische producten.