Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Begin met het marineren van het mosterdzaad. Doe het mosterdzaad in een klein pannetje met de witte wijnazijn, water, suiker en zout. Breng aan de kook en laat het geheel ongeveer 30 minuten zachtjes koken tot de zaadjes zacht zijn. Laat afkoelen.
Rooster de sneetjes notenbrood in een broodrooster of in een droge koekenpan tot ze goudbruin en krokant zijn.
Leg de geroosterde sneetjes brood op een snijplank of bord. Smeer een dunne laag grove mosterd op de sneetjes brood, naar eigen smaak.
Verdeel de plakjes Reypenaer kaas gelijkmatig over het brood.
Garneer met de gemarineerde mosterdzaadjes, zorg ervoor dat je wat van de marinade meelepelt voor extra smaak.
Voeg de ringen Amsterdamse ui toe bovenop de kaas.
Knip wat tuinkers af en strooi dit over de broodjes voor een frisse, pittige smaak.