Caesarsalade met kip

Caesarsalade met kip, ei, kaas, sla en croutons

Gang
Hoofdgerecht Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren 8 minuten. Laat schrikken en pel voorzichtig. Snijd in vieren.
  2. Dresseer de sla luchtig op het bord.
  3. Pluk of snijd de kipfilet en verdeel over en tussen de salade.
  4. Schaaf dunne ‘blaadjes’ van de kaas met behulp van een dunschiller en verdeel met de eieren over de salade.
  5. Bestrooi met de gesneden peterselie en schenk er de dressing overheen.
  6. Strooi er ten slotte de croutons overheen.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 160 g ijsbergsla
  • 200 g sous-vide gegaarde kipfilet
  • 4 eieren
  • 40 g Reypenaer
  • 4 g gesneden peterselie
  • 60 ml Caesar dressing
  • 60 g saladecroutons

Publicatie datum: 19 maart 2024