Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Steek 20 bloempjes uit de ananasplakken. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Pureer het fruit met de rest van de ananas, bieten, yoghurt en honing.
Schenk 4 glazen voor 3/4 vol met de smoothie. Druk de ananasbloemen rondom de binnenkant van de glazen en schenk voorzichtig de rest van de smoothie eroverheen. Garneer met fruit, een roos van gekookte biet en cress.
Tip Voeg een lepeltje cacao en een mespunt gemalen nootmuskaat toe voor een extra smaaksensatie.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
4 dunne plakken ananas
200 g gemengd rood fruit (bramen, frambozen, bosbessen, rode bessen)