Croissant ossenworst met ei

Croissant met ossenworst, tafelzuur en truffelmayonaise

Gang
Lunchgerecht Brunchgerecht Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor en bak de croissants af volgens de instructies op de verpakking.
  2. Kook ondertussen de eieren 8 minuten, laat schrikken en pel ze voorzichtig. Snijd beide eieren in 4 partjes.
  3. Snijd de croissants aan de bovenkant open en leg er 3 plakjes ossenworst per croissant in.
  4. Leg er de partjes ei op en bestrooi met de kappertjes en eventueel de gesneden Amsterdamse uitjes.
  5. Lepel er enkele dotjes truffelmayonaise op en bestrooi met fijngesneden peterselie.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 croissants
  • 2 eieren
  • 12 plakjes ossenworst
  • 2 el uitgelekte kappertjes
  • 2 el truffelmayonaise
  • optioneel: 4 Amsterdamse uitjes
  • optioneel: 1 tl fijngesneden peterselie

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 19 maart 2024