Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe alle ingrediënten voor de espresso martini in een grote cocktailshaker en schud net voor het serveren tot het ijskoud en goed schuimig is geworden.
Schenk de espresso in een steelpan en voeg er de steranijs toe. Laat ongeveer 8 minuten trekken zodat het z’n smaak kan afgeven. Zeef de espresso.
Doe de eidooiers met de Kahlua in een kom en roer zeer goed los. Voeg er de gezeefde espresso aan toe en klop goed door.
Plaats een pan met een laagje water op het vuur en verwarm tot het kookpunt. Plaats er de kom op en klop het geheel tot een luchtige en stevige sabayon. Als deze geen belletjes meer heeft, maar een stevig geheel vormt, is deze goed.
Schud de ijskoude espresso martini nog eenmaal en verdeel over 4 glazen.
Lepel er de sabayon overheen en rasp er koffieboontjes overheen.