Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pluk de kruiden en leg op een bakplaat. Stel de oven in op 50 °C en laat ongeveer 4 uur drogen. Eventueel kun je dit ook doen in een oven als je de temperatuur goed in de gaten houdt.
Draai de kruiden in de keukenmachine tot een fijn poeder. Voeg het zout toe en kruid met versgemalen peper.
Draai nog kort, zodat het zout niet volledig fijn wordt.
Kook de kwarteleieren 4,5 minuten. Laat direct schrikken en goed uitlekken.
Serveer de gekookte kwarteleieren naar wens gepeld of ongepeld en serveer met kruidenzout dat als een dip gebruikt kan worden.
Optioneel kun je er nog andere zoutsoorten bij serveren, zodat je gasten kunnen variëren met de smaken.
TipJe kunt volop variëren met de soorten kruiden die je gebruikt of mix het zout fijn met specerijen naar keuze.