Midden-Oosterse carrot cake

Carrot cake met granaatappel, pistachenootjes, eetbare bloemen en pistache roomijs

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Laat de carrot cake 2 uur ontdooien in de koelkast
  2. Dresseer de red velvet siroop op het bord
  3. Leg daar de carrot cake op
  4. Dresseer met de garnaatappelpitjes, eetbare bloemen en pistachenootjes
  5. Leg een royale bol pistache roomijs op de carrot cake
×

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • Monin L'Artiste red velvet siroop
  • 4 stuks Maison Niels de Veye carrot cake
  • 4 eetlepels granaatappelpitjes
  • 4 eetlepels pistache nootjes
  • 4 theelepels Addwise eetbare bloemen love
  • 4 bollen Sanissimo Premium pistache roomijs

Publicatie datum: 22 maart 2024