Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de winterwortel en snijd vervolgens in ragfijne julienne.
Snijd de snackkomkommers in plakjes. Snijd de koriander en de muntblaadjes ragfijn.
Maak de wortel en komkommer afzonderlijk van elkaar aan met limoensap, -rasp, gesneden koriander en munt, peper en zout.
Snijd de peper in dunne plakjes. Snijd de radijsjes in plakjes.
Rooster de pulled chicken in een droge pan tot deze goed warm is en licht krokant begint te worden.
Verwarm de bao buns volgens de instructie op de verpakking.
Vul de broodjes met de aangemaakte wortel en plakjes komkommer. Verdeel er de pulled chicken overheen en top met de groene peper, plakjes radijs, het sesamzaad en srirachasaus.