Broodje braadworst Curry

Deze variant op het klassieke broodje braadworst is er echt één om jouw vingers bij af te likken. Fris, licht pittig én heerlijk zoet door onze currysaus.

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Type Keuken
Hollands
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Meng de witlofreepjes, plakjes appel, gehakte walnoten en verkruimelde blauwe kaas in een grote kom.
  2. Besprenkel met citroensap en olijfolie, en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Hussel alles goed door elkaar.
  3. Verwarm de grill voor op middelhoog vuur. Bestrijk de braadworsten lichtjes met olijfolie.
  4. Grill de braadworsten gedurende 8-10 minuten, of tot ze gaar zijn en mooie grillstrepen hebben.
  5. Serveer de gegrilde braadworsten op een broodje met daaronder de witlofsalade.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 Braadworsten
  • Oliehoorn Currysaus
  • Olijfolie
  • 2 Stronkjes witlof, in dunne reepjes gesneden
  • 1 Appel, in dunne plakjes gesneden
  • 50g Walnoten, grof gehakt
  • 50g Blauwe kaas, verkruimeld
  • 2el Citroensap
  • 2el Olijfolie
  • 4el Krokante uitjes

Publicatie datum: 07 juni 2024

Ambachtslieden. Vakidioten. Sausfreaks!

Oliehoorn is er altijd bij. Al 40 jaar. Met liefde, geduld, passie en trots de lekkerste sauzen.