Banaan ingerold in kataifi

Banaan Ingerold in kataifi met bourbon en caramelz

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Rol de kataifi om de bananen. Zorg ervoor dat elke banaan volledig bedekt is met kataifi.
  2. Verhit voldoende olie in een pan om de kataifi krokant te bakken.
  3. Bak de in kataifi gerolde bananen in de hete olie tot ze goudbruin en krokant zijn.
  4. Laat de bananen uitlekken op keukenpapier om overtollige olie te verwijderen.
  5. Snijd de gebakken bananen in stukjes van ongeveer 2-3 cm.
  6. Spuit een royale hoeveelheid Caramelz zeezout over elk stukje banaan.
  7. Top elk stukje af met een scheutje whiskey (bourbon) voor extra smaak.
  8. Garneer elk stukje banaan met een eetbare bloemen
  9. Serveer direct terwijl de banaan nog warm en krokant is.
×

Ingrediënten

  • 4 bananen
  • 200 g kataifi
  • 120 g Caramelz zeezout
  • 60 ml whiskey
  • Add wise Ocean Sky eetbare bloemen
  • Olie (om te bakken)

Publicatie datum: 21 juni 2024