Garnaal ingerold met kataifi

Garnaal Ingerold met kataifi gegarneerd met limoen, koriander en crispy chili-olie

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Maak de garnalen schoon door ze te pellen en de darm te verwijderen.
  2. Rol de kataifi om elke garnaal. Zorg ervoor dat elke garnaal goed bedekt is.
  3. Verhit voldoende olie in een pan om de kataifi krokant te bakken.
  4. Bak de in kataifi gerolde garnalen in de hete olie tot ze goudbruin en krokant zijn.
  5. Laat de garnalen uitlekken op keukenpapier om overtollige olie te verwijderen.
  6. Leg de garnalen op een serveerschaal of borden.
  7. Top elke garnaal af met een beetje O'life limoen-koriander dressing, een theelepel crispy chili oil, en garneer met verse koriander.
×

Ingrediënten

  • 200 g kataifi
  • 20 grote garnalen
  • O’life Limoen koriander
  • 100 g Crispy chili oil
  • Verse koriander

Publicatie datum: 21 juni 2024