Cold Foam Iced White Mocha

Plantaardige iced mocha met witte chocolade, cold foam en haverdrank.

Gang
Drank
Aantal Personen
1
Type Keuken
Italiaans
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Bereid de Oatly Haver Cuisine Bio met 10 ml witte chocolade siroop in de slagroomspuit.
  2. Zet een dubbele espresso en meng die met 20 ml witte chocolade siroop in een glas.
  3. Doe de ijsblokjes bij de espresso en schenk de Oatly Haverdrank Barista Edition er overheen.
  4. Vul de rest van het glas met de cold foam uit de slagroomspuit.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 250 ml Oatly Haver Cuisine Bio
  • 30 ml witte chocolade siroop
  • 2 shots espresso
  • 250 ml Oatly Haverdrank Barista Edition
  • 1 handje ijsblokjes

Publicatie datum: 30 maart 2024

Gerelateerde recepten

Oatly Haverdrank Barista Edition

De beste haverdrank voor koffie-experts en (thuis)barista's.