Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de hamburgers: meng het gemalen vlees met de BBQ beef rub en 150 g van de Chipotle BBQ saus. Vorm naar de gewenste vorm.
Snijd de komkommer in fijne schijfjes en marineer in de Honing mosterd saus. Zet deze opzij (Je kan de saus meerdere malen gebruiken om de komkommer te marineren) in de koeling.
Bak de burger, leg er de kaas op zodat deze al wat warmte krijgt en toast de gekozen bun.
Stel de burger samen: beleg de onderkant van de bun met de Martino topping saus. Plaats het vlees en de kaas hierop. Breng op smaak met de BBQ chipotle saus. Leg er een laag gepekelde uien op, Laat de komkommer even uitlekken en leg een paar schijven op de burger. Leg het brooddeksel erop en presenteer.