Burger met rode gepekelde ui en BBQ saus

Burger gemarineerd in BBQ Beef Rub en Chipotle BBQ saus met rode gepekelde ui

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10
Type Keuken
Amerikaans
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Maak de hamburgers: meng het gemalen vlees met de BBQ beef rub en 150 g van de Chipotle BBQ saus. Vorm naar de gewenste vorm.
  2. Snijd de komkommer in fijne schijfjes en marineer in de Honing mosterd saus. Zet deze opzij (Je kan de saus meerdere malen gebruiken om de komkommer te marineren) in de koeling.
  3. Bak de burger, leg er de kaas op zodat deze al wat warmte krijgt en toast de gekozen bun.
  4. Stel de burger samen: beleg de onderkant van de bun met de Martino topping saus. Plaats het vlees en de kaas hierop. Breng op smaak met de BBQ chipotle saus. Leg er een laag gepekelde uien op, Laat de komkommer even uitlekken en leg een paar schijven op de burger. Leg het brooddeksel erop en presenteer.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 kg Gemalen rundvlees
  • 50 g BBQ Beef Rub Apollo Professional
  • 10 Burgerbuns
  • 10 Plakken smeltkaas
  • 400 g Gepekelde ui Apollo Essential
  • 1 komkommer in fijne schijven
  • 500 g Honing mosterd saus Apollo Professional
  • 200 g Notensla
  • 300 g Chipotle BBQ saus Apollo Professional
  • 250 g Martino topping saus Apollo Professional

Publicatie datum: 30 maart 2024

Add a pinch of...

De partner van kruiden, specerijen, sauzen en andere culinaire smaken voor professionele chefs.