Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de pesto: hak de uien en geroosterde paprika fijn. Voeg de Look & Peterselie les Intenses, pijnboompitten, Peper & Saltmix en basilicum toe en meng alles samen.
Rooster de chorizo in de oven en zet apart. Verkruimel de feta, leg op een geoliede bakplaat en bak ongeveer 10 minuten op 180°C. Zet ook dit apart.
Bereid de saus: meng de mascarpone en de Glace gevogelte met de room. Breng aan de kook, voeg de pesto toe en laat even doorkoken. Voeg vervolgens 3/4 van de kerstomaten en de pasta toe. Meng alles voorzichtig. Voeg de chorizo toe en meng opnieuw voorzichtig. Verdeel het gerecht in porties.
Werk af met de fetacrumble en de Italiaanse kruiden.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
500 g Gekookte ui Apollo Essential
500 g Geroosterde rode paprika
50 g Geroosterde pijnboompitten
100 g Look & Peterselie Les Intenses Apollo Professional