Eggs Benedict met chioggiabiet en green valley salade

Tip: receptuur van Sligro's Slimme Keuken. Eenvoudig te bereiden en laat volop ruimte voor je eigen signatuur. Voor meer informatie kijk op sligro.nl/slimme-keuken.

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
7 minuten

Bereidingswijze

  1. Laat de green valley salade ca. 16 uur ontdooien in de koeling
  2. Verwarm de Hollandaisesaus
  3. Verwarm de gepocheerde eieren ca. 6 minuten in heet water.
  4. Dresseer de salade op het bord, eventueel met behulp van een steker.
  5. Steek de chioggia biet uit of maak er rolletjes van.
  6. Haal de eieren uit de folie en plaats ze op de salade.
  7. Lepel of spuit er de Hollandaisesaus op.
  8. Garneer met de chioggia biet, spinaziepoeder en vene cress.

Tip

De hollandaisesaus kan verwarmd worden in een syphon en geeft zo minder waste.  

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 100 g Green valley salade
  • 20 cl Hollandaisesaus vloeibaar
  • 2 stuks gepocheerd ei
  • 18 g Chioggia biet carpaccio zoet zuur
  • 0,1 g spinaziepoeder
  • 1 g vene cress

Publicatie datum: 19 november 2024