Pita bianca met gerookte ribeye, Reypenaer en truffelmayonaise

De Pita Bianca met gerookte ribeye, Reypenaer-kaas en truffelmayonaise is een luxe smaakbeleving: mals vlees, romige kaas en rijke truffelsaus in elke hap!

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Rooster de hennepzaadjes in een droge pan op het vuur.
  2. Haal de pita uit de verpakking en gril in een broodrooster, contactgrill, tosti-ijzer of oven.
  3. Leg de pita op een bord en besmeer met 15 gram truffelmayonaise.
  4. Verdeel de gesneden ribeye over de pita.
  5. Lepel de ricotta over het geheel en bestrooi met de kaasblaadjes.
  6. Snijd dunne plakjes van de champions en steek deze tussen de ribeye.
  7. Garneer met rucola, bestrooi met hennepzaad en garneer met het restand truffelmayonaise.

Tip

Besprenkel voor het serveren met wat olijfolie.    

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 2 g Hennepzaad, Daendels
  • 110 g Pita, Grieks, 21 cm rond
  • 20 ml truffelsmaak
  • 60 g ribeye, gesneden, gerookt
  • 40 g ricotta
  • 15 g kaasblaadjes
  • 5 g Hollandse champions
  • 5 g babyleaf rucola

Publicatie datum: 20 november 2024