Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd een klein stukje van de onderkant van de lange vingers. Smeer aan beide kanten lichtjes in met de amandellikeur.
Klop in de planeetmenger de mascarpone los en blijf kloppen tot deze stevig wordt. Voeg er de karamel aan toe en klop nog even door. Schep in een spuitzak met een glad mondje.
Doe de oploskoffie, het water en de suiker in de kom van de planeetmenger en klop gedurende ongeveer 8 minuten op tot een stevig en licht schuim is ontstaan. Schep in een spuitzak met een kartelmondje.
Plaats de lange vingers rechtop aan de binnenkant van een kookring met een diameter van ongeveer 15 centimeter.
Spuit er de karamelmousse in en top rijkelijk met rozetten van de dalgona koffie.
Bestrooi lichtjes met cacaopoeder en garneer eventueel met karamelblokjes en bronzen parels.
Haal voorzichtig de kookring weg en strik eventueel een lint rondom de taart.
Laat je gasten aan tafel zelf een lange vinger wegpakken en daarbij de mousse en de dalgona koffie scheppen. Juist door alle laagjes en smaken ineens te proeven heb je de beste smaakbeleving.