Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook voor het gewelde mosterdzaad het water, de azijn en de suiker op in een steelpannetje. Voeg het mosterdzaad toe en laat ongeveer 15 minuten heel zachtjes pruttelen.
Neem van het vuur en schep direct in een brandschoon potje. Sluit het deksel en laat minimaal een nacht doortrekken in de koelkast.
Kruid de hüttenkäse met versgemalen peper en zout.
Was de radijsjes en schaaf zeer dun.
Verdeel de hüttenkäse over de matzes en leg er de uitgelekte sardientjes op.
Top met de geschaafde radijsjes en wat geweld mosterdzaad. Garneer eventueel met topjes dille.