Zwarte gao bao bun met avocado en gerookte zalm

Een unieke twist op bao buns! Zwarte buns gevuld met frisse guacamole, tomaat en gerookte zalm voor een verrassend lekkere combinatie.

Gang
Brunchgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Bereid de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Prak intussen het avocadovruchtvlees met het limoensap, de groene peper en de helft van de koriander. Breng op smaak met zout.
  3. Snijd de broodjes doormidden en verdeel de guacamole erover. Beleg met tomaat, bosui en gerookte zalm en garneer met de rest van de koriander.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 zwarte bao buns (diepvries)
  • ½ avocado, ontpit en uit de schil gelepeld
  • ½ limoen, uitgeperst
  • 1 groene peper, zonder zaadjes fijngehakt
  • 4 takjes koriander, grof gehakt
  • 1 tomaat, in blokjes
  • 1 bosui, in ringen
  • 80 g gerookte zalm

Publicatie datum: 20 november 2024