Natuurlijk wil je je gasten omverblazen met de heerlijkste gerechten. Door slim je inkopen te doen, kun je naast uitpakken ook meer marge overhouden én het betaalbaar houden voor je gasten.
Rik Hoevenaars, chefkok bij Cafe Restaurant Eindhoven, weet daar alles van en geeft je een aantal handige tips zodat jij zo slim mogelijk kan inkopen en zo jouw gasten een betaalbaar menu kunt bieden.
De eerste is wellicht een inkopper, maar kijk bij het doen van inkopen naar de aanbiedingen. Hierdoor kun je enorm veel besparen.
Je kunt producten al vroegtijdig inkopen, zelfs versproducten kun je alvast inkopen. Portioneer ze en vries de porties in.
Met de eigen merken van Sligro kies je voor de beste kwaliteit, voor de beste prijs. Neem bijvoorbeeld de zuivelproducten van Meyerij; uitgebreid getest door experts én voordeliger dan de a-merken. Door slim in te kopen, maak jij meer marge!
Met de slimme foodcomponenten van Slimme Keuken kun jij uitpakken voor jouw gasten, maak je meer marge in minder tijd, behoud je rust en creativiteit in de keuken én serveer jij gerechten van hoogstaande kwaliteit. Wat wil je nog meer?