Een chef kan niet zonder

Keukenbasics

Als chef sta je niet vaak stil bij de keukenbasics die je werk zoveel makkelijker maken. Maar waar zou je zijn zonder? 

Kwalitatief hoogstaand materiaal is onmisbaar in elke professionele horecakeuken. Naast betrouwbare pannen en vlijmscherpe messen zijn er nog veel meer handige keukenbasics voor de chef-kok.

Onmisbare basics

Efficiënt, voedselveilig én nauwkeurig werken in de keuken kan niet zonder de juiste hulpmiddelen. Want hoe weet je écht zeker of je gerecht van binnen gaar is? Hoe houd je een braadstuk goed bij elkaar, zodat deze gelijkmatig gaart? En ga je elke bakplaat na gebruik afwassen of kies je voor bakpapier? De meeste chefs zullen niet elke dag stilstaan bij al deze keukenbasics die hun werk zoveel makkelijker maken. Maar deze hulpmiddelen vormen uiteindelijk wel de ruggengraat van een goed georganiseerde keuken. Ze zorgen ervoor dat je als chef met vertrouwen en precisie kunt werken. Hoog tijd dus om er een paar in de spotlights te zetten!

Elk bord een meesterwerk!

Wie met passie een aandacht kookt, de beste ingrediënten gebruikt en de mooiste smaakcombinaties bedenkt, wil ook dat de opmaak van ieder bord er perfect uitziet. Met Plate-it wordt het heel eenvoudig om visuele meesterwerken te creëeren. Ben je mal De garneermallen Inner Circle zijn fantastische hulpmiddelen om hapjes, desserts of andere hoofdgerechten naar een hoger niveau te tillen. Met behulp van deze vormen ziet elk gerecht eruit om door een ringetje te halen. Tip: combineer ze alle drie voor een echt visueel spektakel zonder gedoe. Plate-it