Slagerijen Kaldenberg heeft een breed assortiment vleesvervangers, voor grootgebruik en horeca. Verkrijgbaar per kilo of in vaste verpakkingen. Van diverse varianten vegetarisch gehakt tot rookworsten en hamburgers. Voor op de barbecue of het gourmet.
Vivera maakt al 25 jaar vegetarische producten. Binnen vier categorieën: Vegetarisch, 100% plantaardig, Lupine en Biologisch. Bijna alle grondstoffen voor die producten komen van Hollandse bodem. Van sojabonen tot verse groenten. De ingrediënten voor heerlijke vega burgers en schnitzels.
Bij De Vegetarische Slager helpen we jou de beste service te bieden aan jouw gasten. Verras je gasten met gerechten waarvan ze niet zouden verwachten dat deze vega(n) zijn en overtuig zelfs de grootste vleesliefhebber. Serveer bijvoorbeeld een vegetarische variant van je hardlopers, zoals een vegetarische burger of saté.
De producten van Boon hebben allemaal een basis van peulvruchten. Peulvruchten die 100% plantaardig, sojavrij, eiwitrijk en smaakvol zijn. En daar maakt Boon weer 100% plantaardige ballen, burgers en bapao’s van. Op en top vegan dus.
Bij GRO draait alles om de circulair geteelde oesterzwam. Oesterzwammen zijn een perfect alternatief voor vlees vanwege de smaak, structuur en gezonde voedingswaarden. Hiervan maken ze heerlijke vegan en vegetarische producten zonder gebruik van soja of lupine. Voor vleesliefhebbers hebben ze de Blended Burger gemaakt van 50% vlees en 50% oesterzwammen om te laten proeven dat het ook anders kan. Of hen te helpen bij de stap naar meer plantaardig voedsel.
De plantaardige, vegan burger, die eruit ziet en smaakt als rundvlees. De Beyond Burger is gemaakt van erwten. Bieten zorgen ervoor dat de burger rood kleurt tijdens het bakken. Kokosolie en aardappelzetmeel zorgen voor de sappigheid en de bite. Soja- en glutenvrij.