Meer marge maken met jouw terrasmenu? Heb je wel eens gedacht aan bijvoorbeeld borrelplanken, tray bakes of loaded foodconcepten? Hiermee bespaar je meteen op personeelskosten. Deze foodconcepten zijn door iedereen makkelijk te bereiden. Ideaal als je met minder personeel toch een verrassend terrasmenu wil aanbieden.
Ben jij klaar voor het terrasseizoen 2023? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt direct:
✔ Terrastrends 2023: meer rendement uit jouw horecaterras
✔ De laatste acties & aanbiedingen om slim in te kopen
✔ De laatste trends, ontwikkelingen en events
Al meer dan 400.000 klanten besparen wekelijks met onze scherpe acties en laten zich inspireren!
Hoe werk je efficiënter in jouw keuken? Je bespaart mankracht door gebruik te maken van ons Slimme Keuken assortiment. Of heb je wel eens gedacht om snelle én smaakvolle terrasfood te serveren met onze Kleinste Keuken?