Tony’s Freakshake

Maarreh.. Wat kun je eigenlijk van chocolade maken? Deze spetterende freakshake met Tony’s chocolademelk, popcorn en discodip is niet alleen een feestje om naar te kijken, hij is ook nog eens mega lekker. Loopt het water je al in de mond? Lees hier hoe je  ’m maakt.

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
1
Type Keuken
Amerikaans
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Wil je ’n sjiek randje op je glas? Dan beginnen we daarmee. Kan ’t randje je gestolen worden, mag je beginnen met stap 3. Om een randje te maken, gaan we chocolade smelten. Heb je ’n melk reep in de aanslag? Breek ’m in stukken en leg deze in ’n bakje in de magnetron, 30 seconden op 1000W. Na 30 seconden roer je de chocolade even door en zet je ’m weer 30 seconden in de magnetron. Herhaal dit totdat je gladde chocolade hebt.
  2. Dip de rand van ’t glas in de gesmolten chocolade en hou ’m effe ondersteboven zodat ’ie kan uitlekken. Als ’ie niet meer druppelt versier je ’m met discodip en popcorn, en zet je ’m in de koelkast om te drogen.
  3. Mik ’t ijs, Tony’s chocolademelk en het snufje zeezout in een blender. Blend de ingrediënten 2 minuten zodat ’ie lekker koud en luchtig wordt. Schenk ’m in je allermooiste glas.
  4. Tijd om te versieren! Slagroom, discodip, popcorn en niet-te-vergeten stukjes melkchocolade. Klaar is kee.. uh Tony’s!

Producten uit dit recept

Ingrediënten

De freakshake

  • ’n Half pak Tony's Chocolonely chocolademelk
  • 4 Grote eetlepels roomijs of vanille-ijs
  • Een snufje zeezout

Decoratie van de shake

  • Een torentje slagroom
  • Discodip enthousiasme
  • Zoute Popcorn

Versiering van het glas

  • Halve reep Tony’s Chocolonely melk
  • Discodip
  • Zoute popcorn

Publicatie datum: 21 februari 2022

Gerelateerde recepten