Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smeer het buikspek rondom in met de tonkatsusaus en kruid met zout en peper. Leg in een ovenschaal met de vetkant naar boven en rooster 1 uur in de voorverwarmde oven. Laat iets afkoelen en snijd in zo dun mogelijke plakken.
Schil ondertussen de winterwortel en snijd in julienne. Snijd de Chinese kool ragfijn en meng met de wortel. Marineer met de vissaus en een beetje limoensap en -rasp.
Schaaf de radijsjes en de komkommer in dunne plakjes. Marineer kort met een beetje limoensap en -rasp.
Bak de pistolets af volgens de instructies op de verpakking.
Rooster de plakjes buikspek kort aan beide kanten in een droge antiaanbakpan.
Snijd de pistolets doormidden en smeer beide kanten van het brood in met de roompaté. Beleg de onderste helft met de gemarineerde kool en wortel en verdeel er het gebakken buikspek overheen.
Verdeel er de radijs en komkommer over en trek er strepen van de srirachamayonaise overheen. Garneer ten slotte met topjes verse koriander.