Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng in een pan een flinke hoeveelheid water aan de kook, zet het vuur uit en week er de noedels 4 minuten in. Giet af en laat goed uitlekken.
Maak de ui en de gember schoon en snipper beiden fijn.
Snijd de winterwortel, de spitskool en de paprika fijn.
Verwarm een scheutje sesamolie in een hapjespan en fruit er de ui met de gember in aan.
Voeg de wortel, paprika en spitskool toe en laat 8 minuten smoren.
Voeg naar smaak sambalsaus toe en schep er de noedels doorheen. Bak nog enkele minuten op hoog vuur.
Neem uit de pan en laat volledig afkoelen. Meng er, zodra afgekoeld, de eidooiers en de kokosmelk goed doorheen.
Verwarm een scheutje sesamolie in een antiaanbakpan en schep platte hoopjes van de bami in de pan. Laat op een middelhoog vuur aan beide kanten krokant en goudbruin bakken.
Laat kort uitlekken op keukenpapier en serveer de nudelpuffer met een tipje sambalsaus.