Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 175 °C met de grillstand aan.
Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn.
Maak de peulen en de haricots verts schoon. Snijd de peulen in ragfijne reepjes. Blancheer beide kort in gezouten water. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.
Fruit de knoflook en de ui aan in een antiaanbakpan die geschikt is voor de oven.
Voeg de dragon, de peulen en de bonen toe en smoor kort mee. Kruid met zout en peper.
Klop de eieren los in een kom en voeg toe aan de groenten. Schep goed om en laat enkele minuten garen, zodat het licht begint te stollen aan de zijkanten.
Voeg de raapstelen toe en druk in de eiermassa. Verkruimel er de geitenkaas over.
Plaats de pan in het midden van de oven en laat in ongeveer 10-15 minuten garen tot het ei net gestold is en de kaas gesmolten.
Besprenkel de sneetjes brood met zonnebloemolie, leg op een bakplaat en rooster 4 minuten aan beide kanten in de oven.
Neem de frittata uit de oven en schep met een spatel voorzichtig uit de pan.
Dresseer op een schaal. Garneer met de kervel en maal er nog wat peper overheen.