Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verhit de bakplaat op 180 graden of de koekenpan voor op middelhoog vuur
Snijd het broodje in de lengte door en toast het aan de beide binnenkanten. Haal uit de pan en verwijder grof eventuele broodkruimels
Snijd intussen de mozzarella in dunne plakjes van 1cm dikte
Laat de zongedroogde tomaatjes (eventueel) uitlekken
Grill de Angus burgers op middelhoog vuur op de bakplaat aan beide kanten dicht naar gewenste garing (rare, medium, well done).
Verhit een grillpan op hoog vuur
Grill als laatste de groene mini asperges 1 minuut op de grillplaat zodat er mooie grillsporen op komen.
Beleg het broodje van onderen tot boven met: onderkant broodje, 15g Heinz Truffle Mayonnaise, Angus burger, mozzarella, zongedroogde tomaatjes, mini asperges, rucola en doe 15g Heinz Truffle Mayonnaises aan de binnenkant van de bovenkant van het broodje en doe het topje op de rest van de burger.