Burger: Truffel Mayo variant met Mozzarella

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
  2. Verhit de bakplaat op 180 graden of de koekenpan voor op middelhoog vuur
  3. Snijd het broodje in de lengte door en toast het aan de beide binnenkanten. Haal uit de pan en verwijder grof eventuele broodkruimels
  4. Snijd intussen de mozzarella in dunne plakjes van 1cm dikte
  5. Laat de zongedroogde tomaatjes (eventueel) uitlekken
  6. Grill de Angus burgers op middelhoog vuur op de bakplaat aan beide kanten dicht naar gewenste garing (rare, medium, well done).
  7. Verhit een grillpan op hoog vuur
  8. Grill als laatste de groene mini asperges 1 minuut op de grillplaat zodat er mooie grillsporen op komen.
  9. Beleg het broodje van onderen tot boven met: onderkant broodje, 15g Heinz Truffle Mayonnaise, Angus burger, mozzarella, zongedroogde tomaatjes, mini asperges, rucola en doe 15g Heinz Truffle Mayonnaises aan de binnenkant van de bovenkant van het broodje en doe het topje op de rest van de burger.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • Paprika-chilli burger broodje 1 stuks
  • Heinz Truffle Mayonnaise 30g
  • Angus beef burger 1 stuks, 150g
  • Mozzarella 30g
  • Semi zongedroogde tomaatjes 3 stukjes, 10g
  • Groene mini asperges 3 stuks, 20g
  • Rucola 5g

Publicatie datum: 22 april 2022