Fries: Taco's lover met Samourai saus

Aantal Personen
2
Type Keuken
Mexicaans
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de friteuse voor op 170 graden Celsius
  2. Snijd de rode paprika in fijne brunoise
  3. Snijd de ijsbergsla in een fijne chiffonade
  4. Snijd de bieslook in fijne ringetjes van 1mm
  5. Rul het gehakt in een koekenpan met anti-aanbaklaag aan op middelhoog vuur.
  6. Breng op smaak met paprikapoeder, knoflookpoeder en naar smaak zout en peper. Zet opzij
  7. Frituur in de tussentijd de sweet potato fries conform verpakkingsinstructie
  8. Laat de crispy mais (blik) uitlekken. Zet apart
  9. Doe de friet op een bord of in een bakje naar keuze en top de friet af met de ijsbergsla, rode paprika brunoise, mais en gehakt. Dresseer met Heinz Samourai sauce in diagonale strepen.
  10. Garneer met de bieslook.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • Sweet potato fries 120g
  • Heinz Samourai sauce 30g
  • Rode paprika 20g
  • IJsbergsla 30g
  • Vegetarisch gehakt 80g
  • Peper, zout (naar smaak)
  • Paprikapoeder 0.50 gram
  • Knoflookpoeder 0.25g
  • Crispy mais 20g
  • Bieslook 2g

Publicatie datum: 10 mei 2022

Gerelateerde recepten