Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng het water in een pan aan de kook en los er de kristalsuiker in op. Voeg er de koffiebonen, de steranijs en de kardemom aan toe en laat 15 minuten trekken. Zeef de siroop en koel volledig terug.
Maak een melkschuim van de amandelmelk in de melkschuimer of klop het met behulp van een handmixer volledig luchtig.
Schenk een dun laagje van de koffiesiroop in een glas en schep er een mooie bol ijs bij.
Schenk er de espresso langs en top het met het schuim van amandelmelk.
Druppel er nog wat van de siroop overheen en rasp er ten slotte nog een beetje van de koffieboontjes overheen.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
2 el Lavazza koffiebonen
15 cl water
100 g kristalsuiker
2 steranijzen
4 kardemom
3 dl amandelmelk
4 krachtige kopjes espresso, gemaakt van Lavazza koffie