Springrolls

Aziatische springrolls met garnalen, sla, paprika, taugé,  lente-ui en miehoen 

Gang
Hoofdgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Bereid Go-Tan mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Wok goed heet laten worden, olie verhitten en de garnalen wokken tot ze roze beginnen te kleuren.
  3. Go-Tan Asian Naturals Wok Sauce Chilli Garlic toevoegen en nog 1 minuut doorwarmen. Daarna van het vuur halen.
  4. Spoel de loempiavellen kort af onder lauwwarm water.
  5. Leg het vel open en leg in het midden van elk vel 4 garnalen.
  6. Leg er wat sla, paprika, taugé, koriander, basilicum, gesneden lente-ui en miehoen bij.
  7. Rol de vellen strak op tot een springroll.
  8. Voeg tot slot Sweet Chilli Sauce toe als dipsaus!

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 20 gepelde garnalen
  • 150ml Go-Tan Asian Naturals Wok Sauce Chilli Garlic
  • 8 vellen rijstpapier
  • 200g slamix
  • verse koriander
  • verse basilicum
  • 2 stengels lente-ui
  • 50g taugé
  • 1/2 paprika in reepjes
  • 125g Go-Tan mihoen

Publicatie datum: 03 november 2022

Gerelateerde recepten

Ook interessant voor jou

Chilisaus

Niet alleen te gebruiken als dipsaus bij bittergarnituur, maar met deze makkelijke smaakmaker maak je de meest uiteenlopende en trendy gerechten.