Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de honing, sojasaus, sriracha, gehakte gember en gehakte knoflook in een kom.
Bak de kipdrumsticks rondom bruin op middelhoogvuur.
Zet het vuur laag en haal het overtollig vet uit de pan.
Voeg het sausmengsel toe.
Zet het vuur hoger zodat de saus blijft pruttelen en kan indikken. Roer steeds de kip om zodat er een mooi laagje omheen plakt. Ga hiermee door tot dat de daus een mooie dikte heeft.
Garneer met wat bieslook.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
4el honing
2el Go-Tan sojasaus
2el Go-Tan sriracha
1 à 2 tl gehakte gember
3tl gehakte knoflook
bieslook
1kg kipdrumsticks
Publicatie datum: 03 november 2022
Gerelateerde recepten
Sriracha wrap
Sriracha wrap met kipfilet, paprika, veldsla en komkommer