Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg de sneden brood op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en kruid met zout en peper. Bak het brood in ongeveer 6 minuten tot krokante toast dat vanbinnen nog enigszins zacht is.
Snijd een deel van de tomaten in fijne blokjes en de rest in plakjes en partjes. Leg naast elkaar in een slede met de gesnipperde sjalot en besprenkel rijkelijk met olijfolie en het condiment.
Snijd de basilicum fijn en voeg toe aan de tomaten.
Kruid met fleur de sel en versgemalen peper. Laat minimaal 45 minuten marineren.
Laat de tomaten iets uitlekken en dresseer harmonieus op de toast.
Snijd de bol burrata in vieren en leg met de gesneden kant naar boven op de toast.
Besprenkel het geheel met het condiment, olijfolie, fleur de sel en peper.