Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg de sneden brood op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en kruid met zout en peper. Bak het brood in ongeveer 6 minuten tot krokante toast dat vanbinnen nog enigszins zacht is.
Doe de azijn in een kommetje en breek er de kwarteleieren in.
Verwarm een steelpan met water en voeg een snuf zout toe. Breng aan de kook.
Giet de kwarteleieren samen met de azijn in de pan. Laat opnieuw tegen de kook komen, draai het vuur lager en laat 3 minuten pocheren. Schep de eitjes uit het water en schep direct in een kom met ijskoud water.
Smeer de toast in met hüttenkäse en kruid met versgemalen peper.
Snijd mooie staafjes van de gerookte paling en maak fijne roosjes van de gerookte zalm.
Verdeel de gerookte vis met de gepocheerde kwarteleieren over de toast en garneer met de tobiko-kaviaar, de dille en de eetbare bloemetjes.